Google

Солор технолоджи-най-добрата оферта
Соларни системи

СЛЪНЧЕВИ СИСТЕМИ от Солар технолоджи

Тук е изобразено схематично как действат опростените слънчеви системи с бойлер с допълнително електрическо подгряване. Циркулацията на работния флуид между слънчевите колектори и бойлера се осъществява посредством елементите на схемата:
Соларни инсталации-принцип на действие

Водно-отоплителните СЛЪНЧЕВИ СИСТЕМИ в домакинството и за подпомагане на отоплението

Ефиктивността и бързата възращаемост на инвестираните в слънчеви системи средства се определя както от целогодишното ползване на една система или от интензивността на експлоатирането и така и от широкоспектърното и приложение. Затова ние ви предлагаме още някои прилижения на някои видове соларни инсталации. Искаме да Ви уверим, че ние притежаваме опита, компететността и добрата воля да ви дадем съвет доколко и как да инвестирате. Ние споделяме с вас възможностите, а заедно избираме най-разумната за вас, вашите цели и нужди инсталация.

    Какви са различните приложения на водно-отоплителните слънчеви системи?

  • Топлата вода от показаната на схемата соларна инсталцаия може да се използва и в домакинството при съдомиялни машини и перални.Това е възможно благодарение на смесително устройство, инсталирано на изхода за топлата вода на домашната слънчева система което контролира температурата на топлата вода така, че тя да не надвишава 60°C - достатъчно условие за да се използва при входа на съдомиляни и перални машини и значително да спестява от електроенергията, която е необходмима за заграването на водата вътре в самите уреди.
  • Нашите слънчеви системи могат успешно да подпомогнат отоплението на вашето жилище през преходните периоди-пролет,есен и слънчевите зимни дни. За да изчислите приблизително каква колекторна площ е необходима за еднофамилна къща с висока енергийна ефективност(добра топлоизолация, качествена дограма и т.н.)към необходимата колекторна площ за топла вода да се прибавят 1-2 м² колекторна площ на всеки 10 м² отопляема обитаема площ.
Слънчеви системи с отопление и топла вода за домакинството

ВОДНО ПОДОВО ОТОПЛЕНИЕ със СОЛАРНИ КОЛЕКТОРИ

Подовото отопление представлява оптималното решение за комфорт и икономия на енергия.Подовите отоплителни инсталации са по-ефективни от конвенционалното централно отопление защото постигат същите резултати, но работят на много по-ниски температури и увеличават акумулирането на топлина. Това води до намаляване на вашите разходи. Екзактното оразмеряване на водните подови инсталации позволява те да работят не само като ниско температурно отопление, но и като охлаждащи системи през лятото. Спецификацията на работата на водното подово като ниско температурно отопление отваря вратите за широко използване на соларни вакуумно-тръбни колектори като технологичен източник на топлина. През зимния сезон характеристиката на работа на целогодишните вакумни колектори позволява да постигнете необходимата температура в акумулиращия съд, позволяваща нормалната му работа. Възможно е и изпълнение на водното подово отопление освен с вакуумни соларни колектори и с други източници на топлинна енергия (например газов или друг тип котел).
Предлагаме на Вашето внимание визулаизация за това как работят комбинираните слънчеви системи с водно подово отопление и соларни колектори.
Подово отопление и соларни колектори
СОЛАРНИ ПАНЕЛИ отразяват слънчеви лъчи и защитават къщата ви от горещината
При прецизно проектираните слънчеви системи, 100% осигуряващите топла вода през по-голямат част от годината соларни колектори , предпазват дома ви в горещите летни дни. На схемата са изобразени две къщи - едната без соларни панели, а другата със. Нагледно е показано как колекторът отразява слънчеви лъчи и защитава къщата от горещината. Защита от горещина
СЛЪНЧЕВИ СИСТЕМИ "Направи си сам"
Слънчева система Направи си сам За клиентите на Солар технолоджи, които имат желание да изградят своите слънчеви системи собственоръчно, можем да предложим елементи за този вид соларни инсталациии. Ще приложим и техническа спецификация показваща начина на сглобяване стъпка по стъпка и елементи, неизискващи специализирани инструменти за самата соларна инсталация.
Циркулацията се осъществява по естествен принцип.
Слънчевите системи "Направи си сам" са опростени и не е нужна профилактика или допълнителна поддръжка.
СОЛАР ТЕХНОЛОДЖИ
соларни системи
отопление
климатици
ВиК
,
052 988 116
0899 11 51 41
my@solartechbg.info

Dir.bg

Варна,Бургас,София,Пловдив,Балчик,Бяла,Обзор,Ахелой,Кранево,Шумен,Търговище,Добрич,Равда,Поморие,Созопол,Несебър,Слънчев бряг,Ловеч,Плевен,Сливен,Самоков,В.Търново

Copyright   © 2009 Solar tech. Всички права запазени
Page Ranking Tool
горе